Skip to main content

INFORMATION TILL DIG SOM SKA TILL WOMEX SOM SVENSK DELEGAT

Sveriges monterplats på mässan heter Y16 och ligger i anslutning till de andra nordiska ländernas. Tillsammans med dem har vi en Nordic Area med bord och stolar där du kan ha dina möten, eller bara sitta ned en stund.
Hos oss i svenska montern Y16 har vi en monterdisk där ni är välkomna att placera ert material såsom flyers, albums, USB-stickor, visitkort och annat promotionmaterial.

Observera att vi i år på grund av extremt ökade kostnader på Womex har en mindre monter och begränsad plats. För att alla ska få plats ber vi er att inte ta med material som är större än ett A4. Helst mindre än så. Du kan inte förvara kläder eller väskor i montern. Montern är alltid bemannad av oss på ExMS och/eller annan kunnig person. I år har vi extra hjälp i montern av Kongero, Kostnärsnämnden, Musikcentrum och Peter Bothén. Du som delegat är även välkommen att finnas på plats i montern. Detta är ett superbra sätt att synas och komma i kontakt med förbipasserande mässbesökare.


Våra event på plats och svenska showcases

ONSDAG 23/10
17:00 – 18:00
 Vi bjuder in alla svenska delegater till en traditionsenlig get-together på WOMEX! Denna gång inleder vi med 30 minuter för enbart svenska delegater så att vi får chans att hälsa på varandra. Därefter ansluter några inbjudna internationella delegater för att mingla. Efter detta går vi till invigningen som är på Bridgewater Hall som bokstavligen ligger runt hörnet från Rain Bar. Meddela Josef om du kommer på josef@exportmusicsweden.org

Rain Barkarta

80 Great Bridgewater Street, Manchester, GB M1 5JG

Invigningen är på Bridgwater Hall – karta

Lower Mosley St, Manchester M2 3WS, Storbritannien

TORSDAG 24/10

13:00 – 15:00
ExMS arrangerar speed meetings. Begränsat antal platser. OSA HÄR
21:00 – 21:45 – Katarina Barruk Warehouse Stage A, Aviva Studios
00:30 – 01:15-  Tuulikki Bartosik offWOMEX Stage, Aviva Studios The Hall

FREDAG 25/10
12:00 – 13:00 – Nordic at Noon. Alla nordiska montrar bjuder på dryck! Sverige bjuder på svensk gin från Norrtälje Bränneri. Bjud in alla du träffar på mässan till detta!

LÖRDAG 26/10
13:00 – 15:00 – Exklusiv keynote om Export Readiness och artistvisa till USA endast för svenska delegater.  Detta vill ni inte missa – lärorikt och inspirerande. Alla svenskar är välkomna men behöver OSA HÄR.


 

RABATTERAD BILJETT

Rabattkod: 9265bFvfzK

Om du har varit på WOMEX tidigare får du efter registrering tillgång till ditt WOMEX- konto med samma inloggningsuppgifter som tidigare upplagor. När du är registrerad får du därmed tillgång till delegatregistret och kan börja ta kontakt och boka möten med andra delegater.


 

RESESTÖD

Vi erbjuder resestöd för dig som åker som svensk delegat till WOMEX. Det är ett begränsat antal resestöd på 3000 kr per person som faktureras till oss efter genomförd festival och konferens. Stödet görs möjligt av Konstnärsnämnden.

Ansök

Stödet är riktat till företagare, anställda på företag, låtskrivare/komponister och artister/utövare. ExMS har inte möjlighet att bevilja detta resestöd till organisationer eller anställda i organisationer som har region, kommun eller staten som huvudman.


 

ExMS DIGITALA MAGASIN

Så här hamnar du i vårt digitala magasin. Vi har en digital folder/magasin med information om de svenska företagare och artister/musiker som är på plats. Denna kommer finnas tillgänglig genom iPads i den svenska montern, men även genom att besökarna scannar en QR-kod med sin smartphone.

 

För att hamna som delegat i det digitala magasinet behöver du registrera dig i ExMS Business – Export Music Swedens egen portal/databas där vi samlar kommande event. I databasen behöver du bara registrera dig en gång, och loggar sedan in med ditt användarnamn och lösenord för att registrera dig till kommande events. 

När du är inne i ExMS Business skapar du din profil. Skriv informationen på engelska. Här kan du även ladda upp bilder. Informationen i din profil är den som kommer synas i magasinet.

När du är klar med din profil, går du in under KOMMANDE EVENTS och klickar dig in på ANMÄLAN TILL DIGITALA FOLDERN – WOMEX 2024. Du kan även klicka på knappen nedan. Väl inne i det eventet scrollar du längst ner på sidan och trycker på Anmäl. Då placeras du i det digitala magasinet. Du kan sedan ändra din profil så mycket och ofta du vill före mässans start, och den uppdateras då automatiskt i magasinet.

ANSLUT PROFIL TILL KATALOG


 

INFORMATION MÄSSHALL

Delegater måste hämta ut festivalpass vid incheckningsdisken i huvudentrén till mässhallen innan de tillåts inträde i mässhall eller konsertlokaler.

23/10 | 14:00 – 18:00
24/10 | 10:00 – 18:00
25/10 | 10:00 – 18:00
26/10 | 10:00 – 18:00

Manchester Central Convention Complex
Windmill St, Manchester M2 3GX, Storbritannien


 

EXMS EXPORTGUIDER

Vi har tagit fram ett antal exportguider som förklara de aktiviteter och event som vi ofta organiserar på plats under de resor vi gör. Hur funkar egentligen matchmaking session, hur förbereder man sig för en mässa eller ska du uppträda på en showcasefestival? Klicka på bilden för att komma till resp. guide.

 

 


 

EXMS KONTAKTUPPGIFTER

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Nyheter

TRADE MISSION TILL TOKYO, JAPAN - ÖPPET FÖR ANSÖKAN
Läs mer
Nordisk trade mission i Seoul, Sydkorea - Hur var det?
Läs mer
INFORMATION WOMEX 2024
Läs mer
ExMS projektledde en Japansk trade mission i Stockholm
Läs mer
ANSÖK OM RESESTÖD TILL AMSTERDAM DANCE EVENT
Läs mer