Skip to main content

Tillsammans med Nordic Music Export (NOMEX) anordnar vi en nordisk handelsdelegation, Trade Mission, till Los Angeles i Kalifornien.

Ett antal relevanta delegater från varje nordiskt land kommer att ingå i delegationen och möta lika relevant amerikansk musikbransch för att knyta nya kontakter och lära sig mer om export till USA och denna hot spot för vår industri.

I fjol genomförde vi ett liknande upplägg som föll mycket väl ut. Vi besökte företag, bland andra Apple, Beats 1, ASCAP, Spotify, Pulse & Hitcher, Paradigm Talent Agency och flera specialister på sync, music supervising och branding. Vi genomförde även ett lyckat network event med amerikansk bransch på det finska residenset.

Feedback i vår uppföljande undersökning med delegaterna som var med på resan och faktumet att L.A. alltid är relevant innebär att vi nu för tredje året upprepar fjolårets nedslag på västkusten.

Vi har personer på plats som hjälper oss med att sätta ihop ett spektakulärt schema och vi är säkra på att det tredje året blir minst lika intressant som 2016 och 2017. 

Delegater som blir uttagna får 50% finansieringsstöd av flyg och hotell. Programmet är kostnadsfritt. Detta projekt genomförs med stöd av Regeringskansliet.

Delegationsresans datum är 25-27 april. För de som är intresserade av att för egen räkning stanna kvar på MUSEXPO startar det en dag efter våra aktiviteter är färdiga.

För att ansöka om att följa med: klicka här!

Vi behöver ha in din ansökan senast den 18 januari!

Nyheter

ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer
ExMS till The Great Escape Festival
Läs mer
NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30 2024
Läs mer