Skip to main content

TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024

ANSÖK HÄR

Export Music Sweden arrangerar en nordisk handelsdelegation till Seoul, Sydkorea. Efter ett pärlband av lyckade trade missions till Seoul är det äntligen dags igen! Denna gång mellan 23:e – 27:e september (ankomst 22/9).

Som i fjol kommer handelsdelegationen att ske i samband med MU:CON-konferensen som vi har ett samarbete med.

I Seoul bokas bland annat företagsbesök, föreläsningar och som tidigare en mottagning för koreansk bransch. Årets program sammanställs just nu. I fjol träffade vi bl a SM Entertainment, Cube Entertainment, JYP, Kreation Music Rights, Warner Publishing, Hybe och många fler. Vi sätter också just nu ett par talare, koreanska experter, för keynotes och Q & A som sker på plats. På MU:CON-konferensen finns ytterligare möjlighet till nätverkande och affärsutveckling.

Uttagna svenska delegater kommer kunna ansöka om resestöd som är en fast summa och täcker en del av kostnaderna. Detta är möjligt genom stöd från Regeringskansliet till ExMS. Stödet faktureras efter resan tillsammans med underlag. Våra handelsdelegationer går ut på att stimulera affärsutveckling på internationella platser. Delegationsresan riktar sig särkilt till företag som jobbar med cuts till sydkoreanska artister och co-writing. Främst förlag och managers för låtskrivare, men även skivbolag.

Vi förutsätter att du som ansöker om deltagande i Export Music Sweden’s event och/eller ansöker om resestöd läser igenom och följer ExMS uppförandekod.

Läs om 2023 års resa här.

Sista ansökningsdag 4:e juni.

Nyheter

ExMS fick vara en del av Ulf Kristerssons hårdrock- och metal gåva till Chiles president Gabriel Boric
Läs mer
TRADE MISSION NASHVILLE & MUSIC BIZ + THE GREAT ESCAPE - HUR VAR DET?
Läs mer
ANSÖK OM RESESTÖD TILL WOMEX 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL SEOUL, SYDKOREA 2024
Läs mer
NORDISK TRADE MISSION TILL INDIEN
Läs mer