Skip to main content

Vi samlade 2021’s utnämnda Nordic Music Biz’ Top 20 Under 30 för en återträff i Stockholm i samband med det norska Kronprinsparets officiella besök till Sverige, som en del av den Norska näringslivsdelegationen.

Under återträffen bjöds vi på Kunglig middagsbjudning för det officiella delegationssällskapet, med uppträdande av norska Musti och svenska Jelassi. Dagen därpå lyssnade vi till presentationer om de 20 under 30’s pågående projekt och vad som hänt sedan sist vi sågs, samt presentationer av några pågående projekt av tidigare års Top 20 under 30, bland andra Snafu Records och SLÄS med projektet Her Songs for Him. Vi fick även besöka Avicii Experience med tillhörande presentation av Tim Bergling Foundation, och lyssna till panelsamtal med bland andra Per Sundin, Musti, Jelassi och Top 20 under 30-gruppen.

Programmet på Space besöktes av DD.KK.HH Kronprins Haakon and DD.KK.HH Kronprinsessan Mette-Marit av Norge, och DD.KK.HH Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel av Sverige, som en del av den turné där de kungliga kronprinsparen besökte kulturella och kreativa industrier under det officiella besöket till Sverige.

Svenskarna på 2021 års lista är

Timothy Collins & Hugo LePrince, Co-Founders & Co-CEO, Creed Media. Lina Pettersson, Head of Agency, Live Nation. Anton Maddock, A&R and Marketing Manager, Amuse. Sara Faraj, Label Manager, Asylum/Warner Music Sweden AB. Amanda Kiflay, A&R, Sony Music Publishing Scandinavia.

Stort tack till Space Stockholm som låtit oss besöka er och hålla till i era lokaler, och till Norska ambassaden i Stockholm som möjliggjort delar av programmet.

Mer information om projektet Nordic Music Biz’ Top 20 under 30 finns här >>

Övre bild: Space Stockholm
Galleri: ExMS

Nyheter

DIPLOMUTDELNING FÖR NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL AMSTERDAM DANCE EVENT 2023
Läs mer
RABATTKOD TILL REEPERBAHN
Läs mer
ExMS VD Jesper Thorsson gör 4 snabba med Musikindustrin
Läs mer
RESESTÖD WOMEX 2023
Läs mer