UK Ja Ja Ja Trade Mission - Ansök nu! – Export Music Sweden

UK Ja Ja Ja Trade Mission – Ansök nu!

UK Ja Ja Ja Trade Mission

16-18 november, 2021
London, UK

ANSÖK HÄR >>

Ja Ja Ja och NOMEX bjuder in till en trade mission till London för att återupprätta förbindelsen och samarbeten med den brittiska musikindustrin.

Handelsdelegationsresan till London kommer att omfatta nätverkssessioner, paneler, företags- och
studiobesök, livespelningar och mycket mer. Syftet med resan är att koppla samman svenska bolagsrepresentanter så som managers, a&r’s, labels, och agenter, med relevanta och spännande bolag i UK och Norden. Schemat pågår mellan den 17-18 november, men vi rekommenderar att anlända redan på kvällen den 16 november för att delta i en get-together med samtliga nordiska bolag på resan. Schema kommer att fyllas på löpande och tid för egna möten kommer att reserveras.

Du som blir utvald att följa med på resan kommer att få ekonomiskt resestöd från ExMS. Detta för att i pandemins efterdyningar lätta bördan för en del av de kostnader som uppstår i samband med ett lyckat nedslag med nya exportmöjligheter. Resestödet får användas till resa och logi, och faktureras till oss (mot underlag) efter genomförd resa. Detta resestöd är till för musiklivets och musikbranschens återhämtning efter pandemin och har gjorts möjligt i samarbete med bl a Kulturrådet.

Strax efter att ha firat Ja Ja Ja’s tioårsjubileum i november 2019 tvingades Ja Ja Ja -klubbkvällarna till paus i mars 2020, då pandemin tog tag i världen. Nästan två år senare är vi mycket glada över att Ja Ja Ja -klubbkvällarna ser ut att kunna återvända fullt ut i februari 2022 i London, och i mars 2022 i Berlin.

Se även: ExMS landsguide om Storbritannien >>

Ja Ja Ja är ett projekt under NOMEX (Nordic Music Export Program) – samarbetet mellan de fem nordiska exportkontoren.
Läs mer om Ja Ja Ja här >>

Kategorier: Exportstöd & Bidrag, Ja Ja Ja, Trade Mission