Skip to main content
Foto: Nicholas Petriccione

Den nordiska delegationsresan till Los Angeles har arrangerats årligen sedan 2016 – förutom under det tvååriga uppehållet under pandemin då vi gjorde digitala nedslag istället. Programmet har tidigare utformats för framförallt verksamma inom förlagsverksamhet och synkronisering. I år kunde vi äntligen arrangera en ny resa och vi fokuserade för första gången extra mycket områden som är extra intressanta för management.

Med hjälp av våra konsulter på plats i Los Angeles satte vi ihop programmet, som i år bjöd på bland annat en heldag i Hollywood fylld av paneler om låtskriveri, music supervision, marknadsföring genom influencers i tv- och datorspel m.m. Vi besökte det finska konsulatet i Bel Air för round table diskussioner med lokala brancshaktörer följt av en mottagning på kvällen med inbjuden Los Angeles-bransch. Vi fick även en special invite till Dolby Atmos Studios där vi lyssnade på formatet i olika miljöer och förstås tid för egna möten på plats.
Några av alla aktörerna vi träffade under detta nedslag: Benjamin Vermeil VP of Creative at Because Music, Anthony Pisano – GAMEOVER, Alex Gershwin – SONGTRUST, Michelle Bell, VP of Creative Roc Nation, Katrina Balcius, Head of Sales, DISCO, Tiffany Anders, Music supervisors and radio DJ, Naoki “death-rider” Takada, D.R.Entertainment,Inc, Storme Whitby-Grubb och Red Bull Records.
Svenska företag på resan: YEAR0001, Adoore Management, Droneship och Dimberg & Jernberg.
 

Nyheter

DIPLOMUTDELNING FÖR NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL AMSTERDAM DANCE EVENT 2023
Läs mer
RABATTKOD TILL REEPERBAHN
Läs mer
ExMS VD Jesper Thorsson gör 4 snabba med Musikindustrin
Läs mer
RESESTÖD WOMEX 2023
Läs mer