Skip to main content
Foto: Nicholas Petriccione

Den nordiska delegationsresan till Los Angeles har arrangerats årligen sedan 2016 – förutom under det tvååriga uppehållet under pandemin då vi gjorde digitala nedslag istället. Programmet har tidigare utformats för framförallt verksamma inom förlagsverksamhet och synkronisering. I år kunde vi äntligen arrangera en ny resa och vi fokuserade för första gången extra mycket områden som är extra intressanta för management.

Med hjälp av våra konsulter på plats i Los Angeles satte vi ihop programmet, som i år bjöd på bland annat en heldag i Hollywood fylld av paneler om låtskriveri, music supervision, marknadsföring genom influencers i tv- och datorspel m.m. Vi besökte det finska konsulatet i Bel Air för round table diskussioner med lokala brancshaktörer följt av en mottagning på kvällen med inbjuden Los Angeles-bransch. Vi fick även en special invite till Dolby Atmos Studios där vi lyssnade på formatet i olika miljöer och förstås tid för egna möten på plats.
Några av alla aktörerna vi träffade under detta nedslag: Benjamin Vermeil VP of Creative at Because Music, Anthony Pisano – GAMEOVER, Alex Gershwin – SONGTRUST, Michelle Bell, VP of Creative Roc Nation, Katrina Balcius, Head of Sales, DISCO, Tiffany Anders, Music supervisors and radio DJ, Naoki “death-rider” Takada, D.R.Entertainment,Inc, Storme Whitby-Grubb och Red Bull Records.
Svenska företag på resan: YEAR0001, Adoore Management, Droneship och Dimberg & Jernberg.
 

Nyheter

Regeringen satsar på svensk musikexport
Läs mer
ANSÖK OM DELEGATPASS TILL NORDIC FOLK ALLIANCE
Läs mer
Metal Trade Mission: Summer Breeze 2024 (DE)
Läs mer
ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR JAZZAHEAD! 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL NEW YORK & SWEDEN MAKES MUSIC
Läs mer