Skip to main content

Trade Mission Los Angeles

29 – 31 mars 2022
Los Angeles, US

ANSÖK HÄR >>

Deadline 31 januari

Observera att om situationen med covid utvecklas så att den fysiska resan inte kan genomföras i mars kommer nya datum att planeras till hösten 2022.

Tillsammans med Nordic Music Export (NOMEX) anordnar vi en nordisk handelsdelegation, Trade Mission, till Los Angeles i Kalifornien.
Ett antal relevanta delegater från varje nordiskt land kommer att ingå i delegationen och det tre dagar långa programmet består av paneler, round-table diskussioner, företagsbesök och nätverksevent. Denna delegationsresa är anpassad för dig som främst är verksam inom management och jobbar med populärmusik, inklusive hiphop, rock/metal, indie/pop, såväl som låtskrivare och producenter. Men alla som vill är välkomna att skicka in sin ansökan.
Delegater som blir uttagna får 50% finansieringsstöd av flyg och hotell. Programmet är kostnadsfritt. Projektet genomförs med stöd av Regeringskansliet och Kulturrådet.
Deltagarna kommer att insyn i den amerikanska musik- och underhållningsmarknaden i allmänhet, men även vad som anses specifika för Los Angeles musikmarknad, samt tips och råd kring juridiska frågor som visum och immigration.

Några klipp från förra resan till Los Angeles. Delegaterna fick möta bland annat 20th Century Fox, Walt Disney, ASCAP, Sony Interactive Entertainment, Viacom, Atlantic Records och RCA Records.

Våra konsulter på plats i Los Angeles hjälper oss med att sätta ihop programmet, som tidigare år bjudit på besökt hos bolag som bland andra Netflix, Apple Music, 20th Century Fox, Kobalt/AWAL, Sony Interactive Entertainment och Paradigm Agency Group. Delegationsresan till Los Angeles har arrangerats årligen sedan 2016, och har tidigare utformats till framförallt förlag. I år fokuserar vi för första gången istället på management.

Nyheter

Regeringen satsar på svensk musikexport
Läs mer
ANSÖK OM DELEGATPASS TILL NORDIC FOLK ALLIANCE
Läs mer
Metal Trade Mission: Summer Breeze 2024 (DE)
Läs mer
ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR JAZZAHEAD! 2024
Läs mer
TRADE MISSION TILL NEW YORK & SWEDEN MAKES MUSIC
Läs mer