Skip to main content

Föregående vecka befann sig ExMS för första gången på de överlappande festivalerna M for Montreal och Mundial i Kanada. Med oss hade vi fyra stycken delegater – Gabriel Dluzewski (Fränder), Lotta Andersson (Kongero), Malin Gunnarsson Thunell och Hilda Sandgren (MTA Production) – till Mundial som fick ta del av såväl spännande paneler som Mundials egna matchmakingprogram och showcase.
Istället för att – som showcasefestivaler ofta gör – rikta in sig på att erbjuda ett så stort och varierat program som möjligt, så fokuserar Mundial och M for Montreal på att handplocka både artister och nätverksmöjligheter. Detta gör att inramningen blir mer personlig för varje deltagare, och att möjligheten att knyta nya viktiga kontakter blir mer konkret. Festivalerna lockar folk från hela världen, men kanske främst från hela den nordamerikanska kontinenten, vilket gör dem till en ultimat ingång och mötesplats för den som vill börja jobba mot både USA och Kanada.
Förutom festivalernas egna program så arrangerade Export Music Sweden även ett lyckat mingel, där de svenska delegaterna fick träffa nordamerikansk bransch och andra inbjudna delegater.
Resan gjordes med stöd av Musikverket och Tillväxtverket.

Nyheter

DIPLOMUTDELNING FÖR NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL AMSTERDAM DANCE EVENT 2023
Läs mer
RABATTKOD TILL REEPERBAHN
Läs mer
ExMS VD Jesper Thorsson gör 4 snabba med Musikindustrin
Läs mer
RESESTÖD WOMEX 2023
Läs mer