Skip to main content

INFORMATION TILL DIG SOM SKA TILL WOMEX SOM SVENSK DELEGAT

Sveriges monterplats på mässan heter 116-117 och ligger i anslutning till de andra nordiska ländernas. Tillsammans med dem har vi en Nordic Area med bord och stolar där du kan boka in dina möten, eller bara sitta ned en stund.

Hos oss i svenska montern 116-117 har vi två monterdiskar där ni är välkomna att placera ert material såsom flyers, albums, USB-stickor, visitkort och annat promotionmaterial. För att alla ska få plats ber vi er att inte ta med material som är större än ett A4. Montern är alltid bemannad av oss på ExMS och/ eller annan kunnig person. Du som delegat är även välkommen att finnas på plats i montern. Detta är en ypperlig yta att synas och komma i kontakt med förbipasserande mässbesökare.


EVENT PÅ PLATS

ONSDAG 19/10

17:00 – 18:30
Get-together för alla svenskar på ”The Bar”. ExMS Bjuder alla svenskar på dryck för att sedan tillsammans ta oss till Womex officiella invigning som börjar klockan 19, och ligger ca 10 -15 minuters promenad bort. Ingen föranmälan krävs.

Tv. Monte do Carmo 1, 1200-420 Lisboa, Portugal

TORSDAG 20/10

11:00 – 13:00
Matchmaking ”Meet the Swedes”. Begränsat antal platser. Föranmälan krävs och den behöver bli godkänd av oss. De som blir uttagna blir meddelade via mail.

ANMÄL INTRESSE TILL MATCHMAKING

FREDAG 21/10
12:00 – 13:00
Nordic at Noon. Alla nordiska montrar bjuder på dryck! Sverige bjuder på svensk gin från Norrtälje Brenneri.


RABATTERAD BILJETT

Rabattkod: 2FW4TZLnSd

Om du har varit på WOMEX tidigare får du efter registrering tillgång till ditt WOMEX- konto med samma inloggningsuppgifter som tidigare upplagor. När du är registrerad får du därmed tillgång till delegatregistret och kan börja ta kontakt och boka möten med andra delegater.


RESESTÖD

Vi erbjuder resestöd för dig som åker som svensk delegat till WOMEX. Det är ett begränsat antal resestöd på 8000 kr per person som faktureras till oss efter genomförd festival och konferens. Detta för att i pandemins efterdyningar lätta bördan för en del av de kostnader som uppstår med delegatpass, resor och logi i samband med ett lyckat nedslag med nya exportmöjligheter.

ANSÖK OM RESESTÖD


Stödet är riktat till företagare, anställda på företag, låtskrivare/komponister och artister/utövare. ExMS har inte möjlighet att bevilja detta resestöd till organisationer eller anställda i organisationer som har region, kommun eller staten som huvudman.


ExMS DIGITALA MAGASIN

Så här hamnar du i vårt digitala magasin som i år ersätter den fysiska katalogen.Vi kommer ta fram en digital folder/magasin med information om de svenska företagare och artister/musiker som är på plats. Denna kommer finnas tillgänglig genom iPads i den svenska montern, men även genom att besökarna scannar en QR-kod med sin smartphone.

För att hamna som delegat i det digitala magasinet behöver du registrera dig i ExMS Business – Export Music Swedens egen portal/databas där vi samlar kommande event. I databasen behöver du bara registrera dig en gång, och loggar sedan in med ditt användarnamn och lösenord för att registrera dig till kommande events. 

När du är inne i ExMS Business skapar du din profil. Skriv informationen på engelska. Här kan du även ladda upp bilder. Informationen i din profil är den som kommer synas i magasinet.

När du är klar med din profil, går du in under KOMMANDE EVENTS och klickar dig in på WOMEX 2022 – INSAMLING KATALOG. Du kan även klicka på knappen nedan. Väl inne i det eventet scrollar du längst ner på sidan och trycker på Anmäl. Då placeras du i det digitala magasinet. Du kan sedan ändra din profil så mycket och ofta du vill före mässans start, och den uppdateras då automatiskt i magasinet.

ANSLUT PROFIL TILL KATALOG


INFORMATION MÄSSHALL

Delegater måste hämta ut festivalpass vid incheckningsdisken i huvudentrén till mässhallen innan de tillåts inträde i mässhall eller konsertlokaler.

19/10 | 10:00 – 18:00
20/10 | 10:00 – 18:00
21/10 | 10:00 – 18:00
22/10 | 10:00 – 18:00

Altice Arena
Rossio dos Olivais,
1990-231 Lisbon

Portugal


EXMS EXPORTGUIDER

Vi har tagit fram ett antal exportguider som förklara de aktiviteter och event som vi ofta organiserar på plats under de resor vi gör. Hur funkar egentligen matchmaking session, hur förbrereder man sig för en mässa eller ska du uppträda på en showcasefestival? Klicka på bilden för att komma till resp. guide.


EXMS KONTAKTUPPGIFTER

Nyheter

DIPLOMUTDELNING FÖR NORDIC MUSIC BIZ' TOP 20 UNDER 30
Läs mer
RESESTÖD OCH RABATTKOD TILL AMSTERDAM DANCE EVENT 2023
Läs mer
RABATTKOD TILL REEPERBAHN
Läs mer
ExMS VD Jesper Thorsson gör 4 snabba med Musikindustrin
Läs mer
RESESTÖD WOMEX 2023
Läs mer